Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verzending en bezorging

Wij verzenden via My Parcel (onderdeel van PostNL):

  • Pakket kosten € 6,95
  • U wordt via de mail op de hoogte gehouden van de levering.
  • Alle bestellingen (mits op voorraad) voor 16:00 zijn betaald worden dezelfde dag verzonden. LET OP!  Op dit moment is het erg druk bij Post NL het kan voorkomen dat uw pakket langer onderweg is dan normaal wij hebben hier helaas geen invloed op.

Track & Trace

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestiging van uw bestelling.

Zodra de zending bij de transporteur is aangemeld ontvangt u van de verzender een bevestigingsmail met de track & trace informatie. Via deze track & trace code kunt u uw bestelling tot aan de levering volgen en het aflevermoment en locatie eventueel wijzigen (eventuele extra kosten zijn voor de ontvanger). 

Wij bereken geen verzendkosten bij een bestelling hoger dan 200 Euro Excl. BTW (Nederland, België, Luxemburg, Duitsland), daarbuiten een minimaal van €300.

Let op! N.v.t. wanneer een pakket groter is dan 175 x 78 x 58 cm of zwaarder dan 30 kg. In dit geval nemen wij contact met u op over de wijze van verzenden.

KUNNEN WIJ JE HELPEN?

Heb je vragen over Het Kappershuys of één van onze diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op via telefoonnummer 072 – 7853760 of via de onderstaande button.

Scroll naar boven